Acasă Economic Trendsetter-ii IT-ului mondial, la IT Congress 2010 Timişoara

Trendsetter-ii IT-ului mondial, la IT Congress 2010 Timişoara

373
DISTRIBUIȚI

ETA2U, alături de 14 dintre cei mai mari producători mondiali de tehnologii informaţionale, organizează, în perioada 4 – 5 mai, la Expovest Timişoara, cea de-a II-a ediţie a IT Congress, eveniment dedicat comunităţii de IT.
Creat special pentru specialiştii IT, evenimentul îşi propune să le înlesnească acestora accesul direct la tehnologii de ultimă oră şi să îi pună în legătură directă cu reprezentanţii şi specialiştii brand-urilor de top din domeniu – NetApp, Cisco, Dell, EMC, IBM, Lexmark, Microsoft, Oracle, VMware, Xerox, Bit Defender, HP, Intel şi Novell –, precum şi cu companii capabile să ofere soluţii de finanţare mulate pe nevoile companiilor, precum ECS.
„Datorită succesului pe care l-a avut IT Congress 2009, am hotărât ca ediţia 2010 să fie organizată într-un cadru mult mai amplu, având în acest an alături de noi 14 producători de tehnologie, un spaţiu expoziţional de 2.000 metri pătraţi şi un număr dublu de prezentări desfăşurate în paralel. Lăsând la o parte orice urmă de falsă modestie, pot să-i asigur pe toţi participanţii că în acest an vor vedea un eveniment aşa cum nu au mai văzut, un eveniment ce poate fi comparat din perspectiva prezentărilor şi a demonstraţiilor cu evenimentele de referinţă realizate pe plan mondial,“ spune Stelian Câmpianu, director executiv, ETA2U.
În decursul celor două zile de eveniment, participanţii vor putea vedea, testa şi explora, împreună cu zeci de specialişti IT ai brand-urilor internaţionale, soluţii de ultimă oră menite să le crească competitivitatea, productivitatea, siguranţa şi securitatea. Virtualizarea de server şi desktop, green IT-ul, storage-ul, scăderea costului de print/pagina sau securitatea IT sunt doar câteva teme ce ţin capul de afiş.
„Tematicile abordate vor fi orientate către creşterea eficienţei şi productivităţii întreprinderilor prin intermediul tehnologiilor IT. Interesul faţă de aceste subiecte este demonstrat de feedback-ul pe care-l primim în mod constant de la comunitatea profesioniştilor IT. Pentru a susţine eforturile lor de a face faţă presiunii economice, în acest an vom prezenta, pe lângă soluţiile tehnice, şi soluţii de finanţare, un accent deosebit fiind pus pe costul operaţional, a cărui reducere imediată ca urmare a unei implementări de soluţie informatică să poată susţine integral costul investiţiei,” adaugă Stelian Câmpianu. „Toate acestea pentru ca firmele să nu mai aleagă cu ochii închişi atunci când îşi doresc să se dezvolte tehnologic, ci să intre în contact direct cu o paletă largă a celor mai noi tehnologii, menite să le aducă eficientizarea afacerii, competitivitate, reducerea costurilor şi decizii informate, toate datorită unei viziuni complexe asupra tendinţelor din IT.”
Tocmai de aceea, ETA2U, deja un veteran al evenimentelor business organizate în colaborare cu nume sonore ale IT-ului, a lansat anul trecut IT Congress, un eveniment business-to-business, exclusivist, care aduce la un loc oameni cu interese comune, cunoscătorii şi pe cei care vor să cunoască, specialiştii şi descoperitorii uniţi de pasiunea pentru tehnologie. „Dorim să fim un furnizor de produse şi servicii IT care vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi şi depunem toate eforturile de a le mijloci şi facilita clienţilor noştri actuali şi potenţiali contactul cu tehnologiile, bazându-ne pe faptul că succesul lor va însemna şi succesul nostru. Ca sa vă convingem de acest lucru, vă aşteptam la IT Congress 2010,” mai adaugă reprezentantul organizatorului.
Evenimentul, cel mai mare din vestul şi centrul ţării, se va desfăşura la Expovest Timişoara, în perioada 4 – 5 mai, între orele 09.30 şi 16.45. Participarea la eveniment este posibilă numai pe bază de înregistrare. Aceasta se poate face online, pe site-ul oficial al evenimentului, www.itcongress.ro, până în data de 30 aprilie. Tot aici pot fi găsite informaţii suplimentare despre eveniment: participanţi, agenda, vorbitori, prezentări, noutăţi.

Comentarii

comentarii