Acasă Economic Trenuri din Danemarca vor circula de joi în vestul României –...

Trenuri din Danemarca vor circula de joi în vestul României – Video

1136
DISTRIBUIȚI

Astra Trans Carpatic va pune în circulație trenuri cu plecare din Arad către Oradea. Compania a anunțat că programul de circulație este valabil o săptămână, după care va fi ajustat.

Potrivit Digi 24, Astra Trans Carpatic este deținută de omul de afaceri Valeriu Blidar, iar trenurile care vor opera în România au fost cumpărate de la căile ferate daneze și fabricate de firma italiană Ansaldo Breda.

Aducerea trenurilor în țara noastră a devenit subiect de dispută între reprezentanții unui ONG dedicat infrastructurii de transport și omul de afaceri.

? Avem plăcerea să vă prezentăm noile trenuri moderne introduse de Astra Trans Carpatic. Doriți să circulați cu ele? De mâine le găsiți pe ruta ARAD – ORADEA!⚠ Vă invităm să ne vizitați periodic site-ul și pagina de Facebook pentru a afla ultimele noutăți, în perioada următoare urmărim se extindem traseul acestei rute spre destinații de interes pentru dumneavoastră!Detalii: https://astratranscarpatic.ro/mersul-trenurilor

Publicată de Astra Trans Carpatic pe Miercuri, 7 Noiembrie 2018

După ce Mihai Alexandru Crăciun, inițiatorul Asociației Construim România a afirmat într-o o postare pe blogul său că trenurile IC2 ar fi niște trenuri catastrofale din punct de vedere tehnic, Valeriu Blidar a spus că spusele lui Crăciun nu reprezintă decât „un atac murdar” în spatele căruia sunt interesele unor firme concurente.

Comentarii

comentarii