Acasă Politica Trif îl ia prin învăluire pe Frunzăverde

Trif îl ia prin învăluire pe Frunzăverde

DISTRIBUIȚI

Sorin Frunzăverde, fostul prim-vicepreşedinte al PD-L, este luat prin  învăluire de Grigore Trif, liderul PRM Timiş. Unul dintre ultimii romantici ai politicii din Banat, economistul Grigore Trif, le are cu pamfletele. Le face chiar şi prin intermediul comunicatelor de presă. Ţuţu – cum este alintat de prieteni – va candida, cel mai probabil, la funcţia de primar al Timişoarei din partea alianţei PRM-PNG. Trif a clarificat situaţia plecării lui Frunzăverde din PD-L într-un amplu pamflet-comunicat de presă. De la mişcările tectonice din Banat, la radiaţiile telefonului mobil, de la discursul lui Antonescu şi “trădătorul” de Meleşcanu, la tandemul Pavelescu-Ciuhandu şi telegondolele lui Udrea, liderul PRM Timiş descâlceşte misterul plecării lui Frunzăverde.

“Mişcări surprinzătoare, ca şi cele tectonice, cu epicentrul în Banat, au vrut de fapt să mascheze adevărate cutremure ce vor sărăci definitiv, poporul român. Primăvara din Banat a marcat revenirea naturii la viaţă şi a lui Frunzăverde la o altă viaţă… politică. Dăunătoarele radiaţii ale telefonului mobil au pălit frunza, facând-o una galbenă”, îşi începe pamfletul Trif.

Omul lui Vadim din teritoriu susţine că marele Caragiale este mai actual ca niciodată în Banat. O dovedeşte din plin tandemul Ciuhandu-Pavelescu, dar şi schimbarea discursului lui Crin Antonescu, după ce o emblemă a PD-L,  Sorin Frunzăverde, a intrat în rândurile liberalilor.

Comentarii

comentarii