Acasă Eveniment Trupele speciale ale politiei au ocupat preventiv un oraș din Timiș. Clanurile...

Trupele speciale ale politiei au ocupat preventiv un oraș din Timiș. Clanurile de țigani se pregătesc de o nouă confruntare sângeroasă

1318
DISTRIBUIȚI

Politistii din Lugoj sunt in alerta dupa ce clanurile de romi din oraș, aflate in conflict, au promis razbunare dupa ce o casa a fost incendiata saptamana trecuta.

Avand in vedere situatia tensionata, incepand de miercuri la Lugoj au fost trimise mai multe echipaje apartinand Serviciului Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Timis. Trupele speciale vor sta la Lugoj atat timp cat este nevoie pentru a preveni orice nou conflict intre clanurile rivale. Politistii au actionat pe mai multe strazi, fiind blocate in trafic si perchezitionate mai multe autoturisme. Mesajul oamenilor legii a fost cat se poate de clar si anume ca nimeni nu isi poate face dreptate singur. Echipaje ale politiei au putut fi vazute miercuri seara atat in zona centrala, cat si la marginea orasului, oamenii legii fiind coordonati direct de catre sefii IPJ Timis. Scandalul dintre clanurile de romi a reizbucnit saptamana trecuta cand doi tineri au fost arestati dupa ce au dat foc unui imobil de pe strada Anisoara Odeanu, scrie lugojinfo.ro.

Comentarii

comentarii