Acasă Eveniment Trupele speciale desfășurate într-un oraș din Timiș, după ce membrul unui clan...

Trupele speciale desfășurate într-un oraș din Timiș, după ce membrul unui clan de romi a murit în Italia

1798
DISTRIBUIȚI

Politistii din Lugoj sunt in alerta dupa ce membrul unui clan de romi din Lugoj a murit in Italia. Familia barbatului a decis ca acesta sa fie inmormantat la Lugoj, astfel ca trupul fara viata a fost depus intr-un imobil de pe strada Caransebesului.

Inainte sa moara, in urma unui infarct, Eugen Novacovici, zis Gumi, a intrat intr-un conflict cu membrii unui clan rival, astfel ca politistii vor sa se asigure ca nu vor fi incidente la inmormantare.

Mai multe echipaje ale politiei au fost deja amplasate pe strada Caransebesului, zona unde locuiesc mai toate clanurile de romi din Lugoj, pentru a putea preveni orice problema, in cel mai scurt timp.

Strada Caransebesului a fost in ultimii ani scena mai multor rafuieli intre clanurile de tigani din Lugoj, lucrurile revenind la normal doar dupa ce politistii au facut arestari si au intocmit mai multe dosare penale. Anchetele judiciare au scos la iveala faptul ca miza rafuielilor era plata unor taxe de protectie. Pe langa politisti sunt pregatiti sa intervina, in caz de nevoie, si jandarmi.

Sursa: lugojinfo.ro

Comentarii

comentarii