Acasă Actualitate Tură ciclistă “Verde pentru Biciclete” pe 19 iulie

Tură ciclistă “Verde pentru Biciclete” pe 19 iulie

DISTRIBUIȚI

“Verde pentru Biciclete” organizează duminică, 19 iulie 2009, cea de-a treia tură ciclistă bănăţeană propusă în cadrul campaniei.
Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este terenul de fotbal din Complexul Studenţesc (vis-à-vis de Tequila), la ora 10:00. La acţiune sunt invitaţi toţi amatorii mersului pe două roţi care vor pedala pe traseul: Complexul Studenţesc – B-dul L. Rebreanu – sens giratoriu AEM – Calea Buziaşului – Calea Lugojului – Ghiroda – Pod peste Bega – dig Bega – Plopi – Calea Buziaşului – Baza 2 Politehnică – stadion. Terenul permite participarea cu orice tip de bicicletă, iar tura este accesibilă tuturor categoriilor de vârstă. Lungimea traseului este de aproximativ 19 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 2 ore.
Organizatorii vor continua distribuirea de numere de biciclist celor care nu au deja şi pe baza acestora se va organiza o tombolă, la care va fi oferită ca premiu cea de-a treia bicicletă de oraş.
"Scopul turelor cicliste bănăţene “Verde pentru Biciclete” este de a cunoaşte împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă", spun organizatorii. “Verde pentru biciclete”  este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega Timişoara, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu şi ECO CLUB Timişoara.

Comentarii

comentarii