Acasă Actualitate Turneul Carrefour „Live & Crunchy” a trecut și pe la Timisoara

Turneul Carrefour „Live & Crunchy” a trecut și pe la Timisoara

940
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă seară, timișorenii au răspuns în număr mare invitației la concertul susținut de Andra și Holograf, în cadrul turneului „Live&Crunchy”, organizat de Carrefour. În parcarea Shopping City, pe lângă muzică, cei prezenți s-au bucurat și de mâncare bună, cu produse de calitate oferite de Carrefour prin inițiativa „Act for food”. În prim-plan gastronomic a fost Ciprian Ogârcă, câștigatorul Masterchef, sezonul 4, care a pregătit burgeri pentru toate gusturile în foodtruck-ul său roșu.

În parcarea complexului comercial din Calea Șagului, părinții care au venit cu copii, dar și cei care au venit cu prietenii, s-au bucurat de experiența „Live&Crunchy” pe parcursul celor trei zile cât a ținut cea de-a paisprezecea oprire din cadrul turneului. Cei prezenți au încercat toate varietățile oferite de bucătarii prezenți, mesele fiind mereu ocupate. Totuși, sâmbătă seară, timișorenii s-au grăbit cu mâncatul, pentru a putea profita și de oferta Carrefour: 10% reducere la toate produsele cumpărate între orele 20 și 24.

În ziua de sâmbătă, chiar înainte de începerea concertului, parcarea era deja arhiplină, lumea așezându-se din timp în fața scenei pentru a-i vedea cât mai de aproape pe cei de la Holograf și pe Andra. Atmosfera a fost întreținută de Cătălin Măruță, care a prezentat prin imagini și videoclipuri ce a însemnat „Live&Crunchy” în primele 13 opriri. Pentru a-i face și pe timișoreni să marcheze momentul, Măruță a postat constant fotografii cu publicul pe paginile social media și i-a invitat pe cei din primele rânduri să zâmbească atunci când cameramanul sau drona treceau prin fața lor.

Cu un sfert de oră înainte de ora 20, pe scenă și-au făcut apariția Dan Bittman și colegii lui din trupa Holograf. Publicul a fredonat versurile celor mai cunoscute cântece, precum „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Vine o zi” sau „Ți-am luat un inel”. Cele mai călduroase reacții au fost la melodia „Și băieții plâng câteodată”, când, în special copiii, dar și părinții acestora, l-au scutit pe Dan Bittman de a mai cânta refrenul.

După ce Holograf a părăsit scena, Cătălin Măruță a revenit cu o nouă surpriză pentru cei prezenți. Fosta finalistă Vocea României junior, Karina Ștefan, originară chiar din Timișoara, i-a îmbiat pe concitadinii săi cu un cântec propriu, proaspăt lansat. Măruță a mai „dat din casă”, precizând că Andra urmează să lanseze un nou single în colaborare cu What’s UP, care ar trebui să fie o continuare a hit-ului din 2012, „K la Meteo”.

Odată ce Andra a urcat pe scenă, publicul s-a aprins și mai tare. Lumea s-a strâns din toate locurile în fața scenei pentru a vedea cât mai bine show-ul pe care artista și echipa sa l-au pregătit. Pentru a fi cât mai aproape, o bună parte din public s-a adunat și în spatele gardurilor de protecție. Prezența sa aici, le-a spus Andra fanilor, i-a adus aminte că primul său concert a avut loc la Timișoara, fapt pentru care ea mereu se bucură nespus când vine în capitala Banatului.

Momentul Andrei a început cu ultimele hit-uri ale artistei, precum „Supereroi” sau „Iubirea e un refren”, imn al turneului „Live&Crunchy”. Publicul a reacționat cu brio, cântând odată cu Andra și, astfel, dând dovadă că melodiile acesteia sunt ascultate și la Timișoara. Pentru a-i face pe cei din față să și danseze, lucru reușit cu mare succes, următoarele melodii interpretate au fost din sfera muzicii latino, cu piese precum „Sudamericana” sau „Camarero”.

Spre finalul concertului, pentru a mulțumi toate gusturile, Andra a interpretat și cântece populare. Chiar și pe melodii precum „Jos pălăria” sau „Constantine, Constantine”, cei mai tineri au continuat să danseze și să să păstreze o atmosferă cât mai călduroasă. Pe tot decursul spectacolului, publicul s-a bucurat de jocuri de lumini și proiecții. Totuși, cel mai mult a fost apreciată „ploaia” de confetti, chiar din finalul concertului.

După finalul concertului, în jurul ore 22, nu toți cei prezenți au plecat direct spre case. Șansa de a face o fotografie cu artiștii care i-au încantat i-a făcut pe mulți să aștepte și jumătate de oră pentru aceasta. Alții, fie că nu au apucat înainte sau, fie că le-a plăcut foarte mult prima oară, au mai stat pentru o porție de mâncare la camionetele din parcarea Shopping City. Chiar și duminică, chef Ciprian Ogarcă i-a așteptat pe timișoreni cu burgeri, despre care a spus că, cu toate că el este oltean, nu conțin doar praz.

Comentarii

comentarii