Acasă Actualitate U.V.VG. ARAD, ÎN PALESTINA

U.V.VG. ARAD, ÎN PALESTINA

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad a demarat proiectele de mobilitate, prin care urmează a fi realizate parteneriate cu universități din alte țări și semnarea de acorduri Erasmus+.

În prima săptămână  a lunii septembrie, o delegație a universității a vizitat Universitea Al Quds din Ierusalim, Universitatea Catolică din Bethlehem și Centrul de cercetare pentru biodiversitate și sustenabilitate din Palestina.

Discuțiile s-au centrat pe cunoașterea reciprocă, fiind prezentată in extenso universitatea arădeană, aspecte ale vieții academice, relațiile internaționale și proiectele Erasmus+. De asemenea, s-au discutat curriculele specializărilor de interes comun și oportunitățile organizării mobilităților de cadre didactice, staff și studenți, între universități.

Universitatea din Arad a fost reprezentată de Conf. Dr. Antoanela Naaji – Director Departament Relații Internaționale, Dariana Savici – coordonator Erasmus+ și Conf. Dr. Speranța Milancovici – decanul Facultății de Științe Socio-Umane, Educație Fizică și Sport.

Această întâlnire reprezintă unul din primii pași în cadrul unor ample proiecte de schimb de experiență între U.V.V.G. Arad și universități din toată lumea.

Comentarii

comentarii