Acas─â Actualitate UAV deschide anul universitar 2021-2022

UAV deschide anul universitar 2021-2022

302
DISTRIBUIȚI

Luni, 4 octombrie, va avea loc deschiderea noului an universitar. Nu va fi o singur─â festivitate ci, mult mai multe. Fiecare facultate va organiza propria ├«nt├ólnire cu studen╚Ťii din anul I, cu respectarea m─âsurilor impuse de epidemia de SarsCov2,  conform programului afi╚Öat pe pagina de Facebook a UAV ╚Öi pe site-ul www.uav.ro. Totul pentru a proteja s─ân─âtatea studen╚Ťilor, a profesorilor, a celor din administra╚Ťia UAV.

Un moment special pentru comunitate academic─â va fi dezvelirea pl─âcii omagiale  dedicat─â primului rector al Universit─â╚Ťii ÔÇ×Aurel VlaicuÔÇŁ din Arad, prof.univ.dr. Radu Homescu. Evenimentul va ├«ncepe de la orele 10.00, ├«n sala festiv─â din cl─âdirea UAV, Bd. Revolu╚Ťiei nr.72, cl─âdire care va purta numele  distinsului profesor care ╚Öi-a dedicat ├«ntreaga via╚Ť─â dezvolt─ârii ╚Öi promov─ârii universit─â╚Ťii ar─âdene de stat. 

ÔÇ×Anul acesta, conducerea Universit─â╚Ťii Aurel Vlaicu, a decis ca festivitatea de deschidere s─â fie dedicat─â acestei personalit─â╚Ťi care a marcat istoria universit─â╚Ťii noastre. La eveniment vor fi invitate autorit─â╚Ťile locale, institu╚Ťiile care au sprijinit ╚Öi sprijin─â ├«nv─â╚Ť─âm├óntul superior de stat din jude╚Ťul nostru. Acest moment de ├«nceput al unui nou an universitar va fi un omagiu adus celor care au avut un rol esen╚Ťial ├«n devenirea Universit─â╚Ťii Aurel Vlaicu din AradÔÇŁ, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

 

Comentarii

comentarii