Acasă Politica Scandal în PMP! Udrea recunoaşte că este „un produs periculos al noii...

Scandal în PMP! Udrea recunoaşte că este „un produs periculos al noii generaţii de politicieni”

371
DISTRIBUIȚI

elena udrea pericol

Zilele trecute, doi membri marcanţi ai Partidului Mişcarea Populară şi-au anunţat demisiile din partid: Teodor Baconschi şi Adrian Papahagi. Dacă primul a declarat că i s-au cerut bani pentru a deveni candidat al PMP la europarlamentare, cel de-al doilea a numit-o pe Elena Udrea, preşedintele PMP, „un produs periculos al noii generaţii de politicieni”. Aflată într-o vizită la Timişoara, Elena Udrea a comentat afirmaţiile celor doi şi chiar i-a dat dreptate lui Papahagi.

„Sunt doi colegi care au ales să plece. Ce regret e faptul că este pusă în dificultate o echipă care a muncit foarte mult pentru scorul din alegerile europarlamentare, o echipă se străduieşte să construiască un proiect politic nou şi care nu merita să fie în această situaţie, acum, când avem nevoie să ne mobilizăm pentru campania pentru Preşedinţia României. În rest, fiecare om face politică aşa cum consideră. Astea sunt lucruri care aruncă cu noroi, din păcate, pe munca unor oameni care n-au nicio vină că din când în când interesele unora dintre noi nu mai corespund cu interesele echipei”, a declarat Udrea.

„Şi eu încep să cred că sunt un produs periculos al noii generaţii de politicieni, pentru că văd atâţia bărbaţi care se tem de mine încât, serios, mă uit în oglindă şi zic «Măi, probabil că aşa este!». Dacă o femeie poate să sperie atât de mulţi bărbaţi, care toţi văd că se dau de ceasul morţii cât rău aş putea eu să le fac, mă gândesc că sunt un produs periculos”, a mai adăugat Elena Udrea.

Comentarii

comentarii