Acasă Eveniment Ultima ediţie a Festivalului Lubeniţei de la Gottlob. Veniţi de luaţi lubeniţă!

Ultima ediţie a Festivalului Lubeniţei de la Gottlob. Veniţi de luaţi lubeniţă!

332
DISTRIBUIȚI

harbuzi

Veniţi de luaţi lubeniţă! Acesta este sloganul Festivalului Lubeniţiei de la Gotlob, din Timiş, ce va avea loc în perioada 15-16 august 2014.

În prima zi, 15 august, vor urca pe scena amenajată lângă baza sportivă Fraţii Balaci şi Ansamblul Sviniţa. Ei vor fi urmaţi de Slatki Greh, formaţia care cântă cu Lepa Brena. În cea de-a doua zi, 16 august, pe scena festivalului va urca Pera Teodorovici şi The Weekend Band.

În program mai sunt cuprinse spectacole oferite de elevii de la Şcoala Generală Gottlob, majoretele din localitate, iar anul acesta alaiul de sărbătoare va fi însoţit de Fanfara de la Vârşeţ. Nu vor lipsi manifestările sportive: campionatul de tenis şi o cupă de mini-fotbal. De asemenea, vor fi premiate cuplurile ce au împlinit 50 de ani de căsnicie şi va fi premiată cea mai frumoasă grădină. Participanţii se pot înscrie şi la concursurile de mâncat lubeniţă şi de aruncare cu lubeniţa.

Anul acesta va fi ultimul în care Festivalul Lubeniţei va avea această formă de prezentare. Următoarele ediţii vor oferi o calitate superioară, datorită unui proiect câştigat de Primăria Gottlob. Astfel, vor fi achiziţionate 50 de standuri de prezentare, 20 de corturi, 3 cabine de wc ecologic, instalaţie audio, staţie, microfoane şi boxe. Toate acestea sunt o componentă a proiectului câştigat pe Măsura 322 “Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale”. Valoarea totală a proiectului este de 47.157 euro.

Comentarii

comentarii