Acasă Eveniment Ultima postare a tânărului de 21 ani care a murit nevinovat în...

Ultima postare a tânărului de 21 ani care a murit nevinovat în accidentul cu 8 răniţi din vestul țării, provocat de un şofer beat şi fără permis la volanul unui BMW

1500
DISTRIBUIȚI

Un bihorean în vârstă de 21 ani a murit şi alte opt persoane au ajuns la spital, în urma unui accident produs, duminică seara, pe un drum judeţean de la graniţa judeţelor Bihor şi Satu Mare, accidentul fiind provocat tot de un tânăr de 21 ani din judeţul Satu Mare, care s-a urcat băut şi fără permis la volanul unui BMW. Ştiri pe aceeaşi temă Un agresor sexual, scos din închisoare de recursul compensatoriu, a at… Peste 250 de amenzi, în valoare de 100.000 de lei, aplicate de poliţiş… Mamă şi fiică protejate printr-un ordin emis de Poliţie.

Potrivit datelor comunicate, luni, de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, accidentul rutier s-a produs duminică seara la ora 20.50, pe drumul judeţean 191, în afara localităţii bihorene Viişoara. Un tânăr de 21 de ani, din localitatea Becheni, judeţul Satu Mare, aflat la volanul unui BMW, pe direcţia Păgaia – Viişoara, a avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, într-o curbă înspre stânga a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un VW Passat, condus regulamentar, din sens opus, de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Ghenetea, judeţul Bihor.

“În urma accidentului rutier, bihoreanul de 21 de ani care conducea cel de-al doilea autoturism a suferit leziuni care i-au provocat decesul”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Atât şoferul BMW-ului, cât şi pasagerii săi, de 30, 26 şi 19 ani, toţi din comuna Săuca, judeţul Satu Mare, au fost transportaţi la spital. Tot acolo a ajuns şi un tânăr e 21 de ani, din Marghita, respectiv trei tinere, de 18, 15 şi 14 ani, toate din localitatea Tăşnad, judeţul Satu Mare, pasageri în maşina condusă de bihorean. În urma investigaţiilor medicale, în spital au rămas în final doar patru persoane.

“Leziunile sunt de gravitate medie, poate mai grav în cazul a doi bărbaţi, cu vârste de 21 şi 30 ani, care au fost internaţi iniţial la secţia de Terapie Intensivă”, a declarat Borcea.

Tot din investigaţiile medicale efectuate, şoferul BMW-ului, cel care a provocat accidentul fusese băut, având o alcoolemie de peste 2 la mie în sânge. Bihoreanul de 21 ani, care a murit în urma impactului se numea Vasile Sarca şi, în mod sinistru, una dintre ultimele sale postări pe pagina de Facebook se referea la accidentele rutiere provocate de şoferii inconştienţi. Prietenii săi sunt, încă şocaţi, de cele întâmplate. “De ce un copil exemplu trebuie să plătească pentru inconştienţa alcooliştilor. Aş vrea să fie un coşmar, dar din păcate când mă voi trezi din acest coşmar, tu nu vei mai fi. Tu cel nevinovat ai plecat printre îngeri şi ai lăsat un gol imens în suflet”, a comentat unul dintre prietenii săi. Alţi apropiaţi au lăsat mesaje şi la ultima lui postare, spunând, cu amărăciune, că tânărul a avut aceeaşi soartă, fiind ucis de un alt şofer inconştient.

Citeste mai mult: adev.ro/pkylj1

Comentarii

comentarii