Acasă Actualitate Ultima promisiune: Pasajul Jiul se deschide total duminică, la ora 15.00

Ultima promisiune: Pasajul Jiul se deschide total duminică, la ora 15.00

1172
DISTRIBUIȚI

Pasajul Jiul se va deschide duminică 12 noiembrie de la ora 15.00 pe toate cele 5 benzi, ceea ce sperăm că va duce la o descongestionare a traficului în oraş.

„GATA! O NOUA MARE ŞI GREA LUCRARE DE MODERNIZARE A ORAŞULUI A FOST FINALIZATĂ! O NOUĂ PROMISIUNE ELECTORALĂ A FOST ONORATĂ! PASAJUL JIUL E GATA, ÎN TOATĂ SPLENDOAREA SA! DUMINICĂ LA ORA 14.00 ÎL VOM INAUGURA!

De mâine (duminică) de la ora 15.00 se va putea circula cu maşina, pe toate cele 5 benzi auto, precum şi pietonal, prin noua culee – cea de pe partea cu Incuboxx -, respectiv pe trotuarul tehnic adiacent culeei dinspre gară, respectiv cu bicicleta, prin noua culee – cea de pe partea cu Incuboxx-!

Vă mulţumesc, stimaţi şi dragi timişoreni, dv., timişorenii de departe majoritari, că mi-aţi fost alături pe parcursul acestor grele lucrări pe care a trebuit să le facem sub trafic, atât sub traficul auto, cât şi sub cel feroviar! Ştiu că nu v-a fost uşor! Nu v-a fost uşor mai ales când, în acelaşi timp, a fost complet închis traficul prin ambele principalele noastre pasaje dintre nord şi sud, chiar dacă am avut grijă ca asta să se întâmple în perioada vacanţei de vară. Şi nu v-a fost uşor în special vineri, 10.11.2017, când de la ora 9.00 am închis din nou, complet, pasajul Jiul, pentru ultimele operaţii rămase de făcut. DAR GREUL ESTE ACUM ÎN URMĂ! ÎNAINTE VOR FI DOAR BENEFICIILE ADUSE DE ACEASTĂ NOUĂ REALIZARE! Realizare a noastră, a administraţiei publice liberale a oraşului şi a dv., a cetăţenilor, indiferent de opţiunea politică şi de orice alt criteriu de diferenţiere, care ne-aţi sprijinit!

Vă doresc tuturor să vă bucuraţi ani mulţi de acest pasaj şi de tot ce facem în oraş pentru dv., tuturor însemnând şi celor care în toată această perioadă au hulit cu osârdie! Iar oponenţilor politici -psd, alde, pmp şi care-or mai fi-, le spun clar: pe noi n-o să ne puteţi opri NICIODATĂ să servim interesul public, oricât vă veţi strădui, cum aţi făcut-o dintotdeauna şi cum sunt convins ca veţi proceda şi în continuare! Noi vom continua să cumulăm realizări, voi doar promisiuni neonorate! Asta face diferenţa între noi! Şi cinstea, corectitudinea, responsabilitatea, asumarea, dăruirea, loialitatea, respectul faţă de lege, valori cu care voi n-aveţi nimic în comun!

Mulţumesc firmei executante, PORR, care a executat lucrarea cu peste 10 milioane lei mai ieftin decât au estimat proiectanţii şi cu jumătate de an înainte de termen, colegilor din Primărie implicaţi – Culiţă Chiş, Ioan Ganciov, Adrian Colojoara, Cătălin Iapă-, proiectanţilor, dirigintelui de şantier şi societăţilor Primăriei care au avut în sarcină lucrări conexe -Horticultura, SDM, Aquatim şi RATT- şi care şi-au făcut şi ele exemplar datoria”, spune Nicolae Robu pe facebook.

Comentarii

comentarii