Acasă Actualitate Ultima zi de la Embargo Fest, anulată din cauza furtunii

Ultima zi de la Embargo Fest, anulată din cauza furtunii

DISTRIBUIȚI

Concertele din ultima zi a festivalului Embargo Fest, de pe dealurile Recaşului, au fost anulate din cauza unei furtuni care a dat peste cap toate planurile organizatorilor.

Duminică, 14 august, în noua locație a Embrago Fest, pe dealurile Recașului, înainte de concertele din ultima zi, în timp ce pe scenă făceau probe de sunet cei de la Lupus Dacus, a început să plouă puternic. 

În scurt timp amfiteatrul în aer liber de pe Două Dealuri a devenit un câmp plin de noroi. Ploaia a generat un torent puternic care a venit de pe dealuri, inundând complet zona din fața scenei. S-a luat și curentul, iar vântul a făcut ravagii și în zona de food.   

Nu s-a mai putut intra nici în parcările amenajate. În aceste condiții au decis să nu mai reia concertele.   

În urmă cu trei ani, Embargo Fest, care s-a desfășurat pe stadionul din Dudeștii Vechi, a fost de asemenea anulat după o furtună puternică.  

Vineri seară, 12 august, la Două Dealuri a concertat faimosul Goran Bregovic alături de Wedding and Funeral Band. Înaintea vedetei din Serbia au mai fost pe scenă Publika şi Blazzaj.  În a doua zi de festival, pe scena mare au urcat, printre alţii, The Bandits, Drvo Truo şi Spitalul de Urgenţă. În ultima zi, pe scena mare erau programați Lupus Dacus, Dragoş Moldovan, Ţapinarii şi RUA.

Comentarii

comentarii