Acasă Eveniment Ultimele imagini cu taximetristul din Lugoj care a fost ucis de doi...

Ultimele imagini cu taximetristul din Lugoj care a fost ucis de doi adolescenți. Suspecții au plănuit totul – Video

2267
DISTRIBUIȚI

Ultimele imagini cu taximetristul din Lugoj ucis de doi adolescenți au fost surprinse de camerele de supraveghere montate pe clădirea Primăriei Darova. Șoferul de 77 de ani, care venise să preia o comandă, a fost înjunghiat mortal, iar cadavrul acestuia a fost descoperit la marginea unei păduri. Cei doi tineri au fost arestați pentru omor calificat.

Polițiștii au reușit să-i prindă pe cei doi tineri, după ce au verificat camerele de supraveghere din localitatea Darova. În imagini se vede cum taximetristul a preluat o comandă în comuna Darova, județul Timiș, unde a fost așteptat de cei doi tineri, scrie observator.tv.

Tânărul de 17 ani l-a înjunghiat pe taximetrist. Cei doi adolescenți au dus cadavrul în pădure, unde l-au incendiat. I-au luat șoferului telefonul mobil, banii – aproximativ 200 lei, și mașina. Ulterior, cei doi adolescenți au plecat la Timișoara, unde au vândut telefonul. S-au plimbat cu taxiul până au rămas fără benzină și l-au abandonat în zona Parcului Copiilor, după care s-au întors la Darova.

Primarul localităţii timişene Darova, Sorin Tilihoi, susţine că cei doi suspecţi erau de mai mult timp în vizorul poliţiei.

„Chemarea taxiului a fost înregistrată şi aşa şi-au dat seama că nu este vorba despre o persoană matură. Am depistat exact momentul în care aceştia au venit şi au chemat taxiul. Taxiul a stat 4 minute pe loc, apoi altcineva s-a urcat la volan”, a declarat edilul.

Acuzați de omor calificat, adolescenții care l-au ucis pe taximetrist au fost reținuți și apoi plasați în arest preventiv. Adolescenții au recunoscut fapta, iar acum sunt acuzați de omor calificat, dar și de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Adolescenții care au ucis un taximetrist din Lugoj plănuiseră crima. Ei voiau doar o mașină ca să fugă de acasă

Detalii incredibile în cazul celor doi băieți de 15 și 17 ani, din județul Timiș, care au ucis un taximetrist din Lugoj și i-au abandonat cadavrul într-o pădure. Adolescenții plănuiseră să ucidă pe cineva, totul pentru a face rost de o mașină cu care să fugă de acasă. Au decis să cheme un taxi, iar lugojeanul de 77 de ani s-a nimerit să fie victima. Unul dintre criminali bătuse cu sălbăticie un elev în urmă cu mai bine de un an, într-un liceu din Lugoj.

Criminalii adolescenți au plănuit totul. Au stabilit să fugă de acasă, dar și-au dat seama că nu au cu ce. Le-a venit apoi ideea să ucidă un șofer și să-i fure mașina pentru a-și duce planul la îndeplinire, iar un taximetrist părea varianta salvatoare pentru ei. Zis și făcut! Cu gândul la crima pe care urmau să o facă, cei doi au pus mâna pe telefon și au făcut o comandă la taxi.

L-au așteptat pe taximetrist în fața parcului din localitatea timișeană Darova. Nici n-au urcat bine în taxi, că au și tăbărât pe șofer. L-au lovit cu cuțitul în zona feței, a gâtului și a pieptului, iar apoi l-au mutat de la volan și au plecat cu mașina, aruncându-i trupul neînsuflețit într-o pădure în drum spre Timișoara.

„În fapt, s-a reținut că, în noaptea de 13/14.06.2018, după o înțelegere prealabilă privind uciderea unei persoane cu scopul de a obține un autoturism pentru a fugi de acasă, cei doi minori au comandat un taxi pe care l-au așteptat în fața parcului din loc. Darova, județul Timiș. După urcarea în taxi, cei doi minori i-au aplicat conducătorului auto, în vârstă de 77 de ani, mai multe lovituri cu cuțitul în zona feței, a gâtului și a pieptului, provocând decesul victimei. Ulterior, cei doi minori au plecat cu autoturismul condus de unul dintre aceștia, transportând trupul victimei într-o zonă forestieră din preajma Orașului Buziaș, unde l-au abandonat, după care s-au deplasat cu autoturismul în Municipiul Timișoara”, transmit procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Cel mai mare dintre criminali, băiatul de 17 ani, a fost filmat la începutul anului trecut când bătea cu sălbăticie un elev de la un liceu din Lugoj, chiar în sala de clasă. El era cercetat penal pentru această faptă, pentru lovire sau alte violențe, iar în aprilie 2018 magistrații au decis ca tânărul de 17 ani să rămână liber, dar să fie supravegheat zilnic, timp de șase luni.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii

comentarii