Acasă Actualitate Ultramarin sărbătorește 18 ani de excelență în turismul din zona de vest...

Ultramarin sărbătorește 18 ani de excelență în turismul din zona de vest a țării

638
DISTRIBUIȚI

Agenția de turism Ultramarin sărbătorește în această perioadă majoratul: 18 ani de activitate continuă în turism, timp în care organizația a crescut și a devenit una dintre cele mai importante agenții de turism din zona de vest a țării.

Pentru a marca cei 18 ani de activitate, în zilele de 24 și 25 octombrie 2019, vă invităm la evenimentul „ULTRAMARIN 18 – PORȚI DESCHISE!” Timp de două zile, clienții care vor veni în agenție vor fi așteptați cu oferte speciale, reduceri, cadouri și … surprize!

La finalul primei zile – 24.10, de la ora 18.00, va avea loc un vernisaj inedit, UNLETTERS – alfabetul secret al copilăriei, semnat de artistele Mălina Ionescu și Andreea Medar. Expoziția reprezintă un dialog și o alăturare a două monologuri care au dus, în joacă, la proiecte comune și la un mod de lucru nou și neașteptat pentru cele două artiste.

Vitrina Ultramarin devine, astfel, spațiul unui discurs despre cum apare și funcționează prietenia cu modul său specific de comunicare la nivelul cel mai profund.

Expoziția va rămâne deschisă până marți, 29.10.2019.

Comentarii

comentarii