Acasă Actualitate Umaniștii din Timiș se oferă voluntari pentru a le aduce hrana celor...

Umaniștii din Timiș se oferă voluntari pentru a le aduce hrana celor izolați la domiciliu din cauza COVID19

690
DISTRIBUIȚI

Conducerea Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), filiala Timiș, adresează tuturor cetățenilor rugămintea de a respecta instrucțiunile privind prevenția transmiterii virusului Covid-19.

”Dacă vă aflați în situații deosebite, sunteți izolați la domiciliu sau nu puteți să vă deplasați pentru aprovizionare, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0724372611 sau 0788891602 și umaniștii se vor mobiliza ca voluntari în acordarea sprijinului de care aveți nevoie.  În această situație de criză, facem apel la responsabilitatea fiecăruia și vă îndemnăm să vă manifestați solidaritatea și spiritul civic.

De asemenea, facem apel la toți cei care au venit recent în România dintr-o altă țară sau la cei care au intrat în contact cu persoane venite din alte țări, să informeze imediat  comandamentele de urgență formate, să se prezinte la medicul de familie sau la serviciul de primire urgențe. Să dăm dovadă de responsabilitate și solidaritate în aceste momente dificile pentru toți cetățenii României!”, este mesajul PPUsl Timiș.

Comentarii

comentarii