Acasă Actualitate UMF Timișoara îi premiază pe studenții voluntari care au luptat cu SARS-COV2

UMF Timișoara îi premiază pe studenții voluntari care au luptat cu SARS-COV2

292
DISTRIBUIȚI

Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara va organiza Festivitatea de premiere a studenților voluntari care au luptat pentru limitarea efectelor infecției cu SARS-COV2, vineri 18 iunie, de la ora 18.00.

Evenimentul se adresează tuturor studenților implicați în campaniile de voluntariat împotriva SARS-CoV-2: care au participat la fluxul organizat în spitale, campanii de vaccinare, maraton de vaccinare.

De asemenea, vor fi premiați și reprezentanții instituțiilor sanitare implicate în activitățile de limitare a consecințelor infectării cu virusul SARS COV2. Deadline înscriere: 11 iunie 2021.

Toți studenții voluntari care au ajutat și luptat în spitale împotriva virusului SARS-COV-2 și la Maratonul Vaccinării, sunt rugați să completeze următorul formular de confirmare a participării la festivitate: https://forms.gle/vT8sWAQBJds4BYiT7. Înscriere – Premiu de excelență pentru Activitatea Științifică/Voluntariat

Regina Maria împreună cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara are onoarea de a acorda 2 premii speciale: un premiu de excelență pentru activitatea științifică și un premiu special pentru activitatea de voluntariat.

Studenții din anul VI ai UMFVB Timișoara care doresc să se înscrie în cursa pentru aceste premii să completeze formularul de mai jos, urmând pașii din acesta: https://forms.gle/tPojGQdU5Z5sQYrP7. Criteriile care stau la baza acordării premiilor se regăsesc în formular! La finalul evenimentului va avea loc un concert EVERGREEN.

 

Comentarii

comentarii