Acasă Actualitate UMFT va lansa Maratonul de vaccinare 2021, luni, la Timișoara

UMFT va lansa Maratonul de vaccinare 2021, luni, la Timișoara

235
DISTRIBUIȚI

Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara va lansa luni, 19.04.2021, la ora 13.00, “Maratonul de vaccinare 2021”, în scopul informării cetățenilor despre beneficiile imunizării.

Vaccinarea este cea mai bună metodă de a învinge pandemia de COVID19 și a fi astfel evitate infecțiile cu efecte dezastruoase asupra familiilor, economiei și a întregii societăți.

Vor fi prezenți: prof. dr. Octavian Crețu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, prof dr. Dorel Sandesc, prorector, vicepreședintele Societății Române de ATI, prof. dr. Cristian Oancea, prorector, managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr Victor Babeș Timișoara.

De asemenea, vor participa Șl. dr. Malița Daniel, managerul Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara, asist. Dr. Raul Pătrașcu, managerul Clinic Județean de Urgență “Pius Brînzeu” Timișoara, Șl. Dr. Stela Iurciuc, prodecan, managerul Spitalului Clinic Căi Ferate Timișoara, Dr. Adam Ovidiu, managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu Timișoara, Colonel Sorin Homeag, directorul general al Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” Timișoara, Katharina Lieb, student, președinte SSMT, Florica Chiriță, Președinte Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș.

Conferința se va desfășura în Aula Magna a Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara. ”Vă informăm că pentru organizarea acestui eveniment se au în vedere prevederile legale. De asemenea, vă adresăm rugămintea ca pe toată durata evenimentului să purtați mască de protecție”, este mesajul organizatorilor.

 

Comentarii

comentarii