Acasă Eveniment Un al pacient internat la clinica unde s-a tratat Mîțu Stoian a...

Un al pacient internat la clinica unde s-a tratat Mîțu Stoian a ajuns la Urgențe cu hemoragie toracică! Bărbatul a urmat acelaşi tratament ca artistul

321
DISTRIBUIȚI

Un pacient internat la clinica la care se trata şi artistul Petrică Mîțu Stoian a ajuns la secția de Urgențe a spitalului Județean Reșița, cu hemoragie toracică puternică.

Bărbatul ar fi fost supus şi el tratamentului cu oxigenoterapie în camera hiperbară, la fel ca celebrul cântăreţ.

Autoritățile continuă cercetările pentru ucidere din culpă, în cazul artistului. Personalul de la clinica privată din Reșița nu a fost citat în dosar.

Medicii de la spitalul din Reşiţa spun că au reuşit să stea de vorbă cu pacientul şi acesta le-ar fi spus că după o singură şedinţă cu oxigen făcută la clinica privată a început să se simtă foarte rău şi a cerut ajutorul medicilor. Bărbatul se află acum în stare critică şi va fi operat.

Pacientul ajuns la spital cu hemoragie urmase acelaşi tratament ca Petrică Mîţu Stoian.

Surse din cadrul spitalului din Reşiţa susţin faptul că de la începutul anului şi până în prezent s-au ocupat de 7 pacienţi care au venit direct de la această clinică.

Toţi acuzau probleme respiratorii.

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morții interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian.

Sursa: antena3.ro

Comentarii

comentarii