Acasă Eveniment Un albanez, prins în flagrant încercând să mituiască un polițist de frontieră

Un albanez, prins în flagrant încercând să mituiască un polițist de frontieră

DISTRIBUIȚI

Joi, 19 decembrie, un albanez a încercat să mituiască polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II, dar s-a ales cu dosar penal, după ce ofițerul căruia încerca să îi ofere suma de bani a refuzat-o. Albanezul s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism, fiind însoțit de un conațional. Cu ocazia controlului de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că unul dintre bărbaţi avea interdicție de intrare în spațiul Schengen, emisă de autoritățile din Olanda.

Cel cu interdicție a oferit, cu titlu de mită, o sumă de bani unuia dintre polițiştii de frontieră care efectua controlul în punctul de frontieră pentru a le permite celor doi accesul în România, fără ca aceştia să îndeplinească condițiile legale de intrare. Agentul a anunţat, în schimb, ofițerii Direcției Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mehedinţi.

„Sub directa coordonare şi îndrumare a procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, ofițerii D.G.A. l-au prins în flagrant pe cetățeanul albanez care a oferit suma de bani, cu titlu de mită, polițistului din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timișoara. În urma sesizării, s-a întocmit dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, pentru săvârşirea infracţiuni de dare de mită, fiind organizată şi desfăşurată acţiunea de prindere în flagrant”, au comunicat reprezentanții I.T.P.F. Timișoara.

Comentarii

comentarii