Acasă Actualitate Un arădean a fost prins în flagrant în timp ce încerca să...

Un arădean a fost prins în flagrant în timp ce încerca să obţină credit cu documente false

306
DISTRIBUIȚI

Un arădean a fost prins de către polițiștii arădeni în flagrant în timp ce încerca să obţină credit cu documente false. Bărbatul, dar și cei care l-au ajutat, sunt cercetaţi  pentru înşelăciune şi fals în contractarea de credite. Ofiţerii Serviciului de Investigare Fraude au prins în flagrant un bărbat care a încercat să obţină un împrumut, folosind documente false. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, din Arad, s-a prezentat la o societate de credit pentru a ridica  un împrumut în valoare de 2.000 de lei.

Din investigaţiile efectuate de către poliţişti s-a constatat că arădeanul a obţinut documente false, adeverinţă cu salariu de la angajator, cu toate că acesta nu avea loc de muncă.

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că documentele false au fost obţinute prin intermediul a doi bărbaţi, tot din Arad, „serviciu” pentru care urma să plătească suma de 200 de lei.

Polițiștii i-au prins în flagrant pe cei doi bărbaţi care au fabricat documentele false în timp ce primeau suma de 200 de lei. Poliţiştii continuă cercetările faţă de cele trei persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  înşelăciune şi fals în contractarea de credite.

Comentarii

comentarii