Acasă Eveniment Un autobuz şcolar, cu 50 de elevi, a ajuns în şanţ, în...

Un autobuz şcolar, cu 50 de elevi, a ajuns în şanţ, în zona Bencecu de Sus

1157
DISTRIBUIȚI

Nu ştim dacă este acelaşi autobuz şcolar sau acelaşi şofer, dar un nou eveniment rutier s-a produs, marţi dimineaţa, în zona Bencecu de Sus, la fel ca şi luni.

Un autobuz care transporta 50 de elevi în localitatea timişeană Bencecu de Sus, a derapat şi a ajuns într-un şanţ. La fel ca şi luni, o parte din copii şi-au continuat drumul către şcoală prin mijloace proprii şi, din fericire, niciunul dintre ei nu a suferit traumatisme.

ISU Timiş anunţă că a fost alertat Detaşamentul 1 de lucru Timişoara şi punctul de lucru Pişchia, iar la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, două echipaje SMURD o autospecială de transport persoane şi victime multiple, 15 pompieri şi o ambulanţă SAJ cu asistent. După spusele şoferului, în autobuz se aflau 50 de copii care nu au suferit traume. La sosirea primului echipaj, la faţa locului se aflau 23 de copii şi doi adulţi. O parte din copii au plecat de la faţa locului prin mijloace proprii. Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. ISU a asigurat măsurile PSI necesare.

În evenimentul de luni a fost vorba exact despre acelaşi lucru, dar o tânără de 16 ani a necesitat îngrijiri medicale la faţa locului.

Nu or fi suferit “traume” fizice copii, dar emoţionale, cu siguranţă, da. Mai ales că istoria se repetă. Cât de sigur mai este transportul şcolar în zonă? Curios este faptul că deşi ceaţa este pentru toţi, doar autobuzul şcolar are zilnic probleme.

Comentarii

comentarii