Acasă Eveniment Un autocar în care se aflau 30 de elevi a luat foc...

Un autocar în care se aflau 30 de elevi a luat foc la Moldova Nouă

DISTRIBUIȚI

Un incident grav a avut loc astăzi pe DN 57 în zona localității Moldova Noua, unde un autocar în care se aflau 30 de elevi a luat foc. Martorii de la fața locului au reușit să înregistreze momentul în care autocarul a fost cuprins de flăcări și un fum dens se ridica în aer.

Conform primelor informații incendiul a pornit din partea din spate a autocarului. Autobuzul s-a aprins în mers pe DN57, în Moldova Noua, din Caraș Severin. Șoferul a tras imediat pe dreapta sș a evacuat copiii.

Din cauza vântului, flăcările s-au extins cu repeziciune și au cuprins întreg autocarul.

Potrivit IPJ Caraş-Severin, poliţişti de la Poliţia Oraşului Moldova Nouă au fost sesizaţi, în jurul orei 8.00, despre faptul că un autobuz care transporta elevi a luat foc.

”Din primele cercetări s-a stabilit că, la intersecţia străzilor Constantin Daicoviciu şi Nicolae Titulescu din Moldova Nouă, ar fi izbucnit un incendiu la compartimentul motor al unui autobuz care transporta elevi pe direcţia Berzasca – Moldova Nouă. Toţi cei 30 de elevi au coborât din autobuz fără a exista victime omeneşti”, a arătat sursa citată.

Din verificări s-a stabilit că autobuzul avea inspecţia tehnică periodică valabilă.

În acest caz, cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă.

Comentarii

comentarii