Acasă Eveniment Un autoturism de lux Mercedes-Benz, căutat în Germania, depistat la frontieră și...

Un autoturism de lux Mercedes-Benz, căutat în Germania, depistat la frontieră și indisponibilizat la Arad

1369
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Turnu au descoperit, pe 6 august, un autoturism marca Mercedes-Benz, în valoare de 20.000 euro, căutat de autorităţile din Germania. La volanul mașinii fabricate în 2016 și înmatriculate în Germania era un neamț în vârstă de 46 de ani.

„În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figurează ca «bun căutat pentru confiscare», alertă introdusă de autorităţile din Germania în data de 23.07.2020”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

Bărbatul le-ar fi spus polițiștilor de frontieră că autoturismul în cauză este proprietatea fratelui său şi că acesta l-a rugat să-l conducă până în Turcia, menţionând că nu avea cunoştinţă despre faptul că maşina era căutată de autorităţi.

„Mijlocul de transport, în valoare de 20.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, mai precizează reprezentanții Poliției de Frontieră.

Comentarii

comentarii