Acasă Eveniment Un bărbat a distrus mai multe bunuri la intrarea într-un bloc şi...

Un bărbat a distrus mai multe bunuri la intrarea într-un bloc şi a zgâriat o maşină parcată

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere pe numele unui bărbat de 44 de ani care, în timp ce prezenta un comportament incoerent, a distrus mai multe bunuri la intrarea unui bloc din Timişoara şi a zgâriat o maşină parcată. 

Incidentul a avut loc duminică dimineaţă, potrivit IPJ Timiş.

”Azi-dimineata,în jurul orei 05:30, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada General Henri Berthelot din Timişoara,un bărbat a distrus mai multe bunuri la intrarea într-un bloc şi a zgâriat o maşină, ce era parcată în faţa blocului. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 44 de ani,care nu prezenta un comportament coerent”, precizează IPJ Timiş.

Bărbatul a fost dus la sediul secţiei şi a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iat poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.  

Bărbatul care a provocat distrugerile este Giuseppe Ciprian Barabas, condamnat, în trecut de mai multe ori şi cercetat pentru trafic de droguri, el mai este cercetat, în prezent, într-un alt dosar în care exista şi un ordin de protectie, scrie news.ro.

Comentarii

comentarii