Acasă Eveniment Un bărbat a fost bătut şi tâlhărit în timpul unei partide de...

Un bărbat a fost bătut şi tâlhărit în timpul unei partide de sex cu prostituată de 23 de ani din Hunedoara

765
DISTRIBUIȚI

24 prostituata BUNAUn bărbat din Bistrița a fost bătut şi tâlhărit în timpul unei partide de sex într-un hotel din Dej, după ce a fost convins de o prostituată să urce cu ea în camera.
Clientul, în vârstă de 47 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a fost convins de o prostituată de 23 de ani din Hunedoara că nu-i nicio problemă dacă în timpul partidei de sex din camera de hotel va fi present și ”peștele” ei.
Doar că, în timp ce bărbatul își satisfăcea poftele sexuale cu fata, ”protectorul” acesteia l-a jefuit pe client de suma de 600 de lei şi 150 de euro, plus taxa iniţială de 150 de lei, rămasă neonorată.
Pe deasupra, după ce i-a cărat şi câţiva pumni naivului, peştele – un tânăr de 19 ani din Căşeiu – i-a smuls acestuia cercelul de aur din ureche, fără să-l mai desfacă!
„Am rămas şi neterminat şi jefuit de bani. Am sesizat poliţia şi vreau să merg mai departe, până la capăt împotriva celor doi – fiindcă nu e normal să plăteşti pentru o partidă de sex şi-n schimb să te trezeşti bătut, jefuit şi pe deasupra şi cu cercelul smuls în ureche”, a mărturisit, pentru Gazeta de Cluj, bărbatul.
În urma sesizării şi a verificărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit identificarea persoanelor implicate, stabilind că este vorba despre un tânăr de 19 ani, din Căşeiu, şi o femeie, de 23 de ani, din judeţul Hunedoara, mai scrie sursa citată.
”Faţă de cei doi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, ag. şef adj. Adrian Ştefan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

Comentarii

comentarii