Acasă Eveniment Un bărbat a fost călcat de tren la Săvârșin. CFR călători anunță...

Un bărbat a fost călcat de tren la Săvârșin. CFR călători anunță întârzieri

DISTRIBUIȚI

CFR călători a anunțat întârzieri la anumite trenuri după ce un bărbat din localitatea Săvârșin, județul Arad a fost călcat de tren joi. Accidentul a avut loc din cauza faptului că bărbatul nu s-a asigurat la traversarea căii ferate.

Un bărbat din localitatea Săvârșin, județul Arad și-a pierdut viața joi, după ce nu s-a asigurat atunci când a traversat calea ferată. Din cauza acestui accident, mai multe trenuri au întârzieri, a susținut CFR Călători.

“8 septembrie 2022 CFR Călători informează că astăzi, 8 septembrie a.c., trenul InterRegio 75 Budapesta – Sibiu – Brașov, în localitatea Săvârșin (județul Arad) a accidentat o persoană de sex masculin angajată în traversarea căii ferate, fără să se asigure.

Trenurile afectate de acest incident şi care aşteaptă redeschiderea circulaţiei şi finalizarea la faţa locului a cercetărilor de către organele abilitate, sunt următoarele: IR 75 Budapesta – Sibiu – Brașov staţionează de la ora 17:20; IR 1765 Timișoara Nord – Iași staţionează de la ora 17:18.

Trenurile afectate pot înregistra întarzieri suplimentare, în funcție de condițiile de circulație și vor genera întârzierea altor trenuri care vor staționa pentru asigurarea corespondentelor pentru călători. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumește pentru înţelegere”, potrivit unui comunicat CFR călători.

Comentarii

comentarii