Acasă Eveniment Un bărbat a murit şi trei persoane, printre care un copil de...

Un bărbat a murit şi trei persoane, printre care un copil de 5 ani, au fost rănite într-un accident pe A1

DISTRIBUIȚI

Un accident de circulație a avut loc sâmbătă, pe A1, pe sensul de mers Deva-Timişoara, în care a fost implicat un microbuz care la un moment dat s-a izbit de un parapet. În urma impactului, un bărbat a murit, iar alte trei persoane, printre care un copil de 5 ani, au fost rănite. 

`Secţia de Pompieri Ilia şi Garda de Intervenţie Dobra au intervenit în urmă cu puţin timp cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială dotată cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD, pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă provocate de un accident rutier, care a avut loc pe A1, sens Deva – Timişoara, km. 404. Totodată, în sprijin au fost alocate şi două ambulanţe a Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, transmite ISU Hunedoara.

Odată ajunse la locul accidentului, echipajele au constatat că îm accident a fost implicat un microbuz, care s-a izbit puternic de parapet. În urma impactului,un bărbat a murit, iar alţi doi adulţi, un bărbat şi o femeie, precum şi un copil de 5 ani au fost răniţi.

Echipajele de prim ajutor au acordat răniţilor asistenţă medicală de specialitate la faţa locului, ulterior aceştia fiind transportaţi la spitalul din Deva.

Comentarii

comentarii