Acasă Eveniment Un bărbat cu coronavirus a fugit din spital și s-a dus direct...

Un bărbat cu coronavirus a fugit din spital și s-a dus direct la bar

1925
DISTRIBUIȚI

Polițiști din orașul Oțelu Roșu au identificat sâmbătă, la o unitate de alimentație publică din oraș, un bărbat de 32 de ani, din comuna Marga, care figura confirmat pozitiv cu noul coronavirus, anunță Poliția Caraș Severin.

Împreună cu acesta, în localul respectiv, au fost identificate alte patru persoane și barmanul de serviciu.

Bărbatul în cauză părăsise unitatea medicală unde fusese internat, fără a avea acordul medicilor.

El a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat la unitatea medicală unde fusese internat, transmite Mediafax.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor și au informat Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin, pentru dispunerea de măsuri conform competențelor.

23 de amenzi pentru participanții la un eveniment privat în Caraș Severin

Pe de altă parte, polițiștii din municipiul Caransebeș și de la Secția 2 Poliție Rurală s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat la locuința unui bărbat din comuna Teregova, unde au fost identificate 23 de persoane, față de care s-a luat măsura sancționării contravenționale.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat cu amendă de 3.000 de lei, în total fiind aplicate 23 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.000 de lei, precizează Poliția Caraș Severin.

Evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în intervalul orar 21.00-00.00, la unități de alimentație publică de pe raza municipiului Caransebeș, au fost identificate alte 18 persoane care nu respectau regulile de distanțare socială și protecție personală, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei.

Comentarii

comentarii