Acasă Eveniment Un bărbat, cu permis de port-armă, dar fără autorizaţie de vânătoare, a...

Un bărbat, cu permis de port-armă, dar fără autorizaţie de vânătoare, a împușcat un tânăr

DISTRIBUIȚI

impuscat vanatoare 41069500

Un bărbat de 47 de ani din judeţul Caraş-Severin, cu permis de port-armă, dar fără autorizaţie de vânătoare, a rănit cu arma un tânăr de 24 de ani. Bărbatul a anunţat anonim incidentul la 112, dar a susţinut că victima s-a rănit singură. 

”Poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi prin apel 112 de către o persoană anonimă despre faptul că un vânător s-a împuşcat accidental. Din primele verificări, poliţiştii l-au identificat pe apelant, un bărbat de 47 de ani, din comuna Teregova, care, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla pe raza localităţii Rusca, într-un fond de vânătoare, fără a deţine autorizaţie de vânătoare, ar fi efectuat uz de armă fără drept, rănindu-l pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Teregova”, a transmis, luni, IPJ Caraş-Severin. 

Sursa citată a precizat că, ulterior, bărbatul de 47 de ani l-ar fi transportat pe cel de 24 de ani, de la locul evenimentului până la intrarea în localitatea Rusca, unde a fost preluat de către părinţi, transportat la domiciliu şi apoi la spital, tânărul fiind rănit în zona toracelui şi a piciorului drept.

”Bărbatul de 47 de ani figurează ca deţinător de permis de armă, iar de la domiciliul acestuia poliţiştii au ridicat 3 arme de vânătoare, una cu glonţ şi două cu alice. De asemenea, şi cel de 24 de ani figurează ca deţinător legal de armă, de la acesta poliţiştii ridicând 2 arme de vânătoare”, a mai precizat sursa citată.  

Poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, uzul de armă fără drept şi braconaj, scire news.ro.

Comentarii

comentarii