Acasă Eveniment Un bărbat de 80 de ani a invitat acasă două femei, care,...

Un bărbat de 80 de ani a invitat acasă două femei, care, după ce l-au îmbătat cu vișinată, l-au jefuit

2325
DISTRIBUIȚI

Un bătrân din Arad care a invitat două femei la ceas de seară la un pahar de vişinată a ajuns să fie tâlhărit în propria sa locuinţă. Miercuri, 18 octombrie a.c., în jurul orei 22.30, un apel la numărul unic de urgenţă 112, recepţionat la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, solicita intervenția unui echipaj la o adresă de pe strada Corneliu Coposu din municipiul Arad. Apelul a fost făcut de către un octogenar care  a reclamat faptul că două femei, cu vârsta de 30, respectiv 41 de ani, i-au sustras o sumă de bani din portofel și mai multe bunuri alimentare și nealimentare din incinta locuinței sale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi, iar în urma verificărilor efectuate, a rezultat că bărbatul le-a chemat pe cele două femei în vizită la el. După mai multe pahare de vișinată, bărbatul a adormit subit, iar femeile au început să cotrobăie prin casă, luând mai multe bunuri, atât alimentare cât și nealimentare, iar din portofel, i-au sustras suma de 800 lei. Când au terminat de ,,adunat”, bărbatul s-a dezmeticit și dându-și seama ce se întâmplă, le-a luat la întrebări pe femei și a încercat să le oprească. Cele două  au luat bagajele cu bunurile sustrase, l-au îmbrâncit pe bătrân și au luat-o la fugă într-o direcție necunoscută.  

Jandarmii au plecat de urgență în căutarea celor două, iar în scurt timp le-au depistat în zona străzii Augustin Doinaș, având asupra lor toate bunurile reclamate sustrase. S-a stabilit identitatea persoanelor implicate și s-au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Bunurile sustrase au fost recuperate și predate bărbatului păgubit.  

Comentarii

comentarii