Acasă Eveniment Un bărbat din Timișoara s-a aruncat pe fereastră, de la primul etaj,...

Un bărbat din Timișoara s-a aruncat pe fereastră, de la primul etaj, după o ceartă cu soţia

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 52 de ani, din Timişoara, s-a aruncat de pe fereastra apartamentului său, după o ceartă cu soţia, de la primul etaj al unui bloc de locuinţe de pe strada Dumitru Kiriac. Bărbatul a suferit răni la nivelul picioarelor. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală. 

Bărbatul a fost găsit conşteint, după ce s-a aruncat pe fereastră de la primul etaj al imobilului în care locuieşte.

”Azi, 9 mai, la ora 20:00,  poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, o persoană de sex bărbătesc, s-ar fi aruncat de la etajul 1 al unui bloc situat pe strada Dumitru Kiriac din Timişoara. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat în vârstă de 52 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 1 al blocului, acesta fiind găsit conştient şi transportat  la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Timiş.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, care se afla în stare de ebrietate, s-a certat cu soţia înainte de a face acest gest.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificării tuturor cauzelor şi condiţiilor producerii incidentului.

Tot luni, o fată de 15 ani, din Timişoara, s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc de locuinţe de pe Calea Şagului din municipiu. În urma căderii, ea a fost transportată la spital cu multiple traumatisme. Tânăra ar fi făcut acest gest după ce s-a certat cu părinţii ei.

În urmă cu o săptămână, o altă femeie de 32 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuinţe, alături de cei doi copii ai săi, o fetiţă de 6 ani şi un băiat de 3 ani. Cei trei au decedat.

Comentarii

comentarii