Acasă Eveniment Un bărbat din vestul țării şi-a ucis soţia şi a îngropat-o pe...

Un bărbat din vestul țării şi-a ucis soţia şi a îngropat-o pe malul uni râu. Nouă copii au rămas fără mamă

739
DISTRIBUIȚI

Crimă oribilă petrecută în Tinca, judeţul Bihor. Un bărbat i-a crăpat capul soţiei, după care a înfăşurat-o într-o pătură şi a îngropat cadavrul pe malul Crişului Negru. Crima a avut loc vineri, iar sâmbătă a fost descoperit şi cadavrul femeii.

Criminalul a fost reţinut pentru 24 ore. Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit scandalul între cei doi şi de ce a recurs bărbatul la acest gest.

„Am fost sesizaţi în cursul după-amiezii de sâmbătă despre faptul că în colonia de romi din localitatea Tinca s-ar fi comis un omor, iar autorul ar fi îngropat cadavrul. Procurorul criminalist şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost aseară la faţa locului”, a declarat pentru Bihoreanul prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gheorghe Vidican.

Cadavrul prezenta multiple lovituri la nivelul capului, şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei.

Victima este o femeie în vârstă de 56 ani, mamă a 9 copii, şi ar fi fost ucisă, vineri, de soţul ei, care a lovit-o cu o bâtă în zona capului, a împachetat cadavrul în pătură şi l-a îngropat. “Presupusul autor, în vârstă de aproximativ 67 ani, a fost reţinut, sâmbătă seara. Urmează să fie prezentat la instanţa de judecată de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a mai spus Vidican.

Potrivit sursei citate, anchetatorii urmează să lămurească circumstanţele în care s-a comis fapta, scrie observatornews.ro.

Comentarii

comentarii