Acasă Eveniment Un bărbat, internat la spital pentru tentativă de suicid, s-a aruncat de...

Un bărbat, internat la spital pentru tentativă de suicid, s-a aruncat de la etajul doi, sub ochii personalului medical

DISTRIBUIȚI

Un bărbat din localitatea Mișca, internat într-un salon de la etajul al doilea al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a sărit luni noapte de pe geam, sub ochii personalului medical.

Bărbatul, de 58 de ani, era internat de câteva zile într-un salon de Terapie Intensivă care se află pe etajul secției de Chirurgie, întrucât se otrăvise. Din informațiile pe care le deținem, se pare că acesta se agitase în decursul zilei de luni, astfel că i-a fost administrat un sedativ, însă unul ușor, deoarece o doză mai concentrată i-ar fi afectat funcțiile hepatice, și așa afectate deja de otrava cu care încercase să se sinucidă în urmă cu câteva zile, acasă la Mișca.

Pe surse, aflăm că bărbatul nu este la prima încercare de sinucidere. Acesta a mai încercat să-și ia viața și în trecut, iar luni i-ar fi spus și colegului de salon că intenționează din nou să încerce. Astfel, luni spre marți noaptea, chiar sub ochii personalului medical, s-a ridicat din pat și a fugit către geam. Personalul medical a încercat să-l oprească, prinzându-l de un picior, însă acesta s-a smuls și a sărit pe geam.

Starea bărbatului este gravă și acum este internat din nou la secția ATI a spitalului, fiind intubat, scrie specialarad.ro.

Comentarii

comentarii