Acasă Eveniment Un bărbat şi-a agresat bunicul, i-a distrus maşina şi i-a spart geamurile...

Un bărbat şi-a agresat bunicul, i-a distrus maşina şi i-a spart geamurile casei

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 29 de ani şi-a agresat bunicul, i-a distrus maşina şi i-a spart geamurile casei, evenimentul având loc în judeţul Arad, jandarmii intervenind pentru calmarea agresorului. 

Jandarmeria Arad a transmis, sâmbătă, că jandarmii au fost solicitaţi să intervină prin apel la 112, vineri seara, pentru aplanarea unui conflict între nepot şi bunicul său.  

“Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat că este vorba despre un tânăr de 29 de ani care, după ce şi-a lovit bunicul, i-a distrus maşina şi, cu o bucată de fier, a spart geamurile casei. Tânărul era extrem de agitat, afirmând că, pe fondul consumului de alcool, s-a dus la bunicul său, un bărbat în vârstă de 60 de ani, şi din cauza unor neînţelegeri l-a lovit pe acesta, apoi a rupt oglinzile maşinii şi a spart parbrizul şi geamurile autovehiculului, dar şi ale casei.  Tânărul avea răni pe faţă şi la mâna, declarând că a spart geamurile maşinii cu pumnul, iar atunci când l-a lovit pe bunicul său s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu capul de bordură”, a anunţat  Jandarmeria Arad.

Jandarmii au solicitat intervenţia echipajului medical, care au acordat îngrijiri celor două persoane.  

Pe numele bărbatului de 29 de ani jandarmii arădeni au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunile de distrugere, respectiv loviri şi alte violenţe, cazul fiind preluat de poliţişti.

Comentarii

comentarii