Acasă Eveniment Un bărbat și-a bătut amanta cu sălbăticie și a filmat-o în timp...

Un bărbat și-a bătut amanta cu sălbăticie și a filmat-o în timp ce îi cerea iertare soției sale pentru greșeala făcută

1509
DISTRIBUIȚI

viol

Un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a sechestrat amanta cu aproape 20 de ani mai tânără, a bătut-o cu sălbăticie și a filmat-o în timp ce îi cerea iertare soției sale pentru greșeala făcută.

Totul a început în luna septembrie 2017. Femeia era angajată în cadrul unei unități de învățământ, din apropierea imobilului deținut de T. Ovidiu Radu, unde funcţiona şi un bar.

Femeia începuse recent să frecventeze localul respectiv, context în care l-a cunoscut și pe proprietar. După doar câteva luni, mai exact în primăvara anului 2018, între cei doi a început o relație intimă, care se consuma doar prin raporturi sexuale orale. În acest mod, bărbatul considera că nu comite adulter și că nu trebuie să se simtă vinovat față de soția sa. Mai mult decât atât, acesta credea că tânăra nu merita mai multă considerație din partea sa.

Din păcate pentru bărbat, cei doi au fost surprinși, la un moment dat, de către soția lui, care, șocată, a plecat de acasă.

În încercarea disperată de a-și salva căsnicia, T. Ovidiu Radu a hotărât să producă o înregistrare audio – video cu tânăra îndrăgostită de el, în care aceasta să își ceară scuze. Însă totul a ajuns la un nivel la care nimeni nu se putea gândi că se va ajunge.

Incidentul sângeros a avut loc în seara zilei de 22 august 2018 în locuința bărbatului. Cei doi s-au întâlnit la bar unde, la un moment dat, au rămas doar T. Ovidiu Radu, victima şi R. Ramona Maria, care avea să ajute la realizarea planului pus la cale de bărbat. Ulterior au plecat în locuința acestuia şi s-au așezat la o masă din bucătărie. 

Tânăra a fost legată de scaunul pe care se afla așezată, ”pentru a vedea cum sunt ţinuţi infractorii”. La început, aceasta nu și-a făcut probleme prea mari, interpretând totul ca pe un joc. De fapt, aceasta a fost ideea indusă de bărbat până în momentul în care a reușit să o imobilizeze, legându-i cu bandă adezivă mâinile şi picioarele de elementele scaunului, suficient de strâns încât să nu se poată elibera pentru a părăsi încăperea. 

În timp ce era întrebată despre sentimentele pe care le-ar avea pentru el, răspunsurile femeii i-au provocat acestuia o stare ridicată de nervozitate şi a lovit-o cu palma peste faţă, provocându-i o sângerare pe nas.

Totul s-a întâmplat în timp ce cealaltă femeie filma întreaga scenă. Bărbatul își dorea să surprindă momentul în care tânăra va promite că îi va lăsa familia în pace şi va cere iertare acestora, fiind astfel realizată o primă filmare cu durata de aproximativ 8 minute.

”Pe parcursul întregii înregistrări, inculpatul, dând dovadă de cruzime, a lovit în mod repetat persoana vătămată, în general în zona feţei, a tras-o de păr, i-a mânjit faţa, scalpul şi tricoul cu sângele acesteia, i-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare, amenințări cu acte de violenţă şi cu moartea, solicitându-i să-şi ceară scuze şi să promită că nu-l va mai căuta.

Deşi persoana vătămată l-a rugat pe inculpat la exercitarea fiecărui act de violenţă fizică, să nu o mai lovească, acesta a continuat agresiunea fizică şi supunerea la umilinţe, reproșându-i că i-a distrus familia.

Tratamentul pe care l-a suferit, a fost unul degradant. De asemenea, în aceleași împrejurări, persoana vătămată, la solicitarea inculpatului, a cerut iertare soţiei acestuia şi a promis că nu va mai interveni în vreun fel în relaţia maritală şi nu va mai vorbi ”nimic rău de nimeni”, se precizează în hotărârea instanţei de fond.

Pe parcursul înregistrării video, bărbatul, observând sângele ce se scurgea pe faţa persoanei vătămate urmare hemoragiei nazale, exclamă ”uite cum curge sângele din tine, ia şi mâncă, mâncă, sângele”, introducându-i degetul mânjit în gură. 

Mai mult decât atât, inculpatul i-a reproșat persoanei vătămate că în ultima lună i-a distrus viaţa, motiv pentru care, în situația în care aceasta va rămâne în municipiul Deva mai mult de două luni, ”o va da la ţigani”, să ”o bage în poştă”, apoi, mânjindu-şi din nou cu sânge degetul, îl duce la gura persoanei vătămate spunându-i ”scoate limba şi gustă”.

Magistrații au intrat și în posesia unei alte înregistrări video, cu o durată de aproximativ un minut, realizată cu aceeaşi ocazie, care l-a surprins pe T. Ovidiu Adrian având în mână un cuţit de bucătărie, pe care l-a ţinut cu tăişul lipit de gâtul persoanei vătămate, solicitându-i să jure că aceasta nu-l va mai căuta, precum şi să ceară încă o dată scuze soţiei sale. 

După întreaga scenă, bărbatul a eliberat-o pe tânără, i-a permis să se spele și i-a dat un tricou curat cu care să se schimbe. După o perioadă, acesta i-a arătat filmarea realizată, soţiei sale, de care se despărţise deja în fapt, pentru a-i demonstra acesteia că nu are vreo legătură cu persoana cu care a fost surprins în bar în timp ce întreţinea un raport sexual oral. 

Victima a depus însă plângere la poliţie. Bărbatul şi femeia care l-a ajutat cu filmarea au fost trimiși în judecată şi condamnați.

  1. Ovidiu Adrian a primit 3 ani şi 2 luni de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj.
  2. Ramona Maria a primit 1 an de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de 2 ani.

Bărbatul mai trebuie să-i plătească victimei sale suma de 20.000 de lei daune morale, în timp ce femeia a fost obligată să achite suma de 5.000 de lei. Hotărârea definitiva va fi pronunțată la Curtea de Apel Alba Iulia, scrie adevărul.ro.

Comentarii

comentarii