Acasă Eveniment Un bărbat, urmărit internaţional pentru trafic de migranţi, depistat de poliţişti în...

Un bărbat, urmărit internaţional pentru trafic de migranţi, depistat de poliţişti în judeţul Caraş-Severin

DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 23 de ani, căutat de autorităţile din Ungaria pentru trafic de migranţi, a fost depistat de poliţişti în judeţul Caraş-Severin. Bărbatul se afla la volanul unei maşini, iar pentru oprirea acestuia poliţiştii au folosit un dispozitiv de blocare a trecerii. Avea în maşină un cuţit, o rozetă metalică, dar şi plăcuţe diferite cu numere de înmatruclare auto. 

Bărbatul a fost depistat în zona localităţii Slatina -Timiş din judeţul Caraş-Severin, potrivit Poliţiei.

”În această după-amiază, poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au depistat pe DN6, în zona localităţii Slatina- Timiş, un autoturism înmatriculat în judeţul Caraş-Severin, al cărui conducător auto era căutat de autorităţile din Ungaria, pe numele barbatului fiind emis un mandat european de arestare pentru trafic de migranţi. Pentru oprirea şi imobilizarea autoturismului, poliţiştii au întins pe partea carosabilă dispozitivul de blocare a trecerii, din dotare”, precizează IPJ Caraş-Severin.

În maşina bărbatului în vârstă de 23 de ani au fost găsite două seturi diferite de plăcuţe cu numere de înmatriculare auto, telefoane mobile, un spray iritant- lacrimogen, un cuţit, precum şi o rozetă metalică de tip box.  

”Bărbatul a fost imobilizat imediat şi condus la sediul poliţiei pentru punerea în executare a mandatului european de arestare şi demararea procedurilor de predare către autorităţile emitente”, mai transmite IPJ Caraş-Severin.

Comentarii

comentarii