Acasă Eveniment Un bătrân a devenit pericol public pe șoselele arădene

Un bătrân a devenit pericol public pe șoselele arădene

622
DISTRIBUIȚI
masina-politie

Astăzi, în jurul orelor 14:50, o persoană a sunat și a sesizat prin apelul unic de urgență 112 polițiștii orașului Pâncota că pe D.J. 709, între Seleuș și Pâncota, o persoană conduce un autoturism în zig-zag.

În urma apelului, polițiștii au plecat imediat și l-au găsit pe șofer în timp ce-și conducea mașina pe drumul respectiv. Ei l-au oprit imediat și au stabilit că este vorba despre un bărbat de 73 de ani din comuna Zărand. Șoferul era băut și emana halenă alcoolică. Polițiștii au intenționat să-l supună unei testări cu aparatul alcooltest, dar conducătorul auto a refuzat acest lucru. Când i s-a comunicat că va fi transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice, bărbatul a devenit violent, iar polițiștii au fost nevoiți să-i pună cătușele. La spital, bărbatul s-a supus testării cu aparatul alcooltest și a recoltării de probe biologice.

În urma testării etilotest a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,01 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii i-au întocmit șoferului băut un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta băuturilor alcoolice.

Comentarii

comentarii