Acasă Eveniment Un bătrânul a vrut să facă amor în plină stradă, dar a...

Un bătrânul a vrut să facă amor în plină stradă, dar a fost bătut și lăsat fără ceas și telefonul mobil

2110
DISTRIBUIȚI

Un bătrân de 74 de ani, din Hunedoara, s-a lăsat sedus de o tânără în plină stradă, fără să aibă nici cea mai mică idee de ce avea să pățească.

Dornic de senzații tari, pensionarul a ajuns în final la poliție, unde a reclamat că a fost jefuit.

Bărbatului i se promiseseră servicii sexuale, însă odată ajuns într-o zonă retrasă, a fost bătut și lăsat fără ceas și telefonul mobil.

„În cursul zilei de joi, în urma unei acţiuni desfăşurate pe raza municipiului Hunedoara cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Acţiuni Speciale Hunedoara, au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare în cursul cărora au fost recuperate bunurile sustrase şi au fost identificaţi cei doi prezumtivi autori ai infracţiunii reclamate. Cei doi tineri bănuiţi de comiterea tâlhăriei (un minor de 15 ani şi o tânără de 24 de ani, ambii din municipiul Hunedoara),  au fost reţinuţi preventiv pentru o perioadă de 24 de ore şi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, urmând ca tânăra de 24 de ani să fie prezentată magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Comentarii

comentarii