Acasă Eveniment Un BMW scăpat de sub control a lăsat un întreg cartier fără...

Un BMW scăpat de sub control a lăsat un întreg cartier fără curent electric. O fată de 19 ani susţine că ea a fost la volan

552
DISTRIBUIȚI

Accident cumplit, miercuri seara,în cartierul Câlnic din Reşiţa. O maşină scăpată de sub control a rupt un stâlp electric şi a lăsat un cartier întreg în beznă. Deşi o femeie susţine cu tărie că ea a fost la volan, martorii spun că, de fapt, maşina era condusă de un bărbat, care a ajuns ulterior la spital.

O clipă de neatenţie a şoferului s-a transformat într-un dezastru. Din pricina vitezei, acesta a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp.

În urma impactului violent, stâlpul s-a rupt. Incidentul s-a produs la nici 50 de metri de punctul de transformare al energiei electrice din cartierul reşiţean Câlnic.

O adolescentă de 19 ani le-a spus poliţiştilor că ea s-ar fi aflat la volan, iar aceştia au testat-o cu aparatul etilotest. Martorii spun însă că femeia încearcă să-l acopere pe cel care era la volan.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cum s-a produs exact accidentul şi cine se afla la volan în momentul impactului.

Comentarii

comentarii