Acasă Eveniment Un brancardier a fost bătut de trei tineri într-un spital din Caransebeş

Un brancardier a fost bătut de trei tineri într-un spital din Caransebeş

2334
DISTRIBUIȚI

Un brancardier de la spitalul din Caransebeş a fost bătut cu bestialitate de trei tineri. Totul s-a întâmplat după ce acesta le-a atras atenţia că fac gălăgie şi i-a rugat să facă linişte. A fost deschis dosar penal.

Cei trei tineri au intrat în spital deoarece una dintre prietenele lor se simţea rău. Au mers la Primiri urgenţe, acolo unde, medicii i-au făcut tinerei o perfuzie şi au trimis-o într-un salon, însă a început să înjure și să strige că nimeni nu-i schimbă perfuzia. Un brancardier care trecea prin zonă i-a auzit pe tineri țipând și i-a spus fetei că mai este aproape jumătate din perfuzie și să stea liniștită până când se termină.

Fata, însă și-a tras perfuzia singură. Angajatul spitalului a anunțat medicul de gardă și s-a dus să-i pună o compresă pentru a opri sângele. În acest moment, cea de-a doua fată a început să-l împingă, înjurând și spunând să ia mâna de pe prietena ei. Brancardierul a încercat să le liniștească și după ce le-a întins medicul rețeta, i-a invitat pe tineri să părăsească spitalul, însă aceștia au devenit tot mai recalcitranți, scrie expresdebanat.ro.

După mai multe îmbrânceli din partea fetelor, băiatul a fost cel care a băgat mâna în buzunar și, cel mai probabil, și-a pus pe degete ceva metalic cu care l-a pocnit pe angajat direct în față. Când bărbatul a căzut din picioare cei trei tineri s-au năpustit cu pumnii în capul lui, după care s-au făcut nevăzuți, când medicul a sunat la Poliție.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele a doi tineri.

Foto: expressdebanat.ro

Comentarii

comentarii