Acasă Eveniment Un cățel a fost salvat în ultimul moment de pompieri, după ce...

Un cățel a fost salvat în ultimul moment de pompieri, după ce a fost luat de viitură, în Lugoj

1711
DISTRIBUIȚI

Pompierii au reușit să salveze de la moarte un cățeluș luat de viitură în zona Lugoj. De asemenea, autoritățile au salvat toate animalele și toți oamenii din această zonă.

”Strigătul de ajutor al cățelului nu a fost în zadar, iar colegii noștri l-au salvat cu câteva momente înainte ca apa să-l depășească!

În urma ploilor abundente, astăzi, un baraj din zona Lugoj s-a rupt, iar patru ferme aflate în vecinătate au căzut pradă viiturii.

Colegii noștri au intervenit să evacueze 20 de persoane, dar și câteva sute de animale. Din fericire, toți oamenii și animalele au fost salvate, iar misiunea a fost un succes!

Deviza scrisă pe uniformă, dar și în suflet, “Cu viața mea, apăr viața!”, a fost respectată cu sfințenie și azi! Dragi salvatori, MULȚUMIM pentru permanentul efort, pentru dăruire și pentru dragostea față de oameni!

Sute de lucrători ISU, sprijiniți de cadre MAI vor interveni permanent în aceste zile în zonele aflate sub amenințare hidrologică și de vreme rea.

Un weekend în siguranță să avem toți!”, potrivit mesajului transmis de Ministerul Afacerilor Interne, pe pagina de Facebook.

Strigătul de ajutor al cățelului nu a fost în zadar, iar colegii noștri l-au salvat cu câteva momente înainte ca apa…

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Vineri, 19 iunie 2020

Comentarii

comentarii