Acasă Eveniment Un cetățean din Sri Lanka amendat de polițiștii locali deoarece a distribuit...

Un cetățean din Sri Lanka amendat de polițiștii locali deoarece a distribuit pliante fără autorizație pe str. Alba Iulia

1826
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au depistat, în cursul zilei de marți, trei persoane care distribuiau pliante informative pe str. Alba Iulia, unde împărțirea de astfel de materiale este interzisă. Cei în cauză distribuiau pliante pentru o firmă de telefonie mobilă, motiv pentru care au fost sancționați conform HCL 160/2009, care prevede că astfel de activități fără a se deține aviz din partea Primăriei Timișoara se sancționează cu amenzi între 200 și 500 lei.

Printre aceștia se afla și un cetățean cu domiciliul în Sri Lanka. Astfel de practici au fost depistate în special în zona centrală, respectiv pe str. Alba Iulia și în Piața Victoriei, de la începutul anului polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal aplicând un număr de 178 sancțiuni persoanelor și societăților care încălcat prevederile legale referitoare la distribuirea de materiale informative, dar și lipirea de afișe, postere etc în locuri neautorizate.

Comentarii

comentarii