Acasă Actualitate Un club de pe malul Begăi are activitatea suspendată pentru 30 de...

Un club de pe malul Begăi are activitatea suspendată pentru 30 de zile

DISTRIBUIȚI

După ce în luna august au fost închise patru terase ilegale din centrul Timișoare, de data aceasta un club de pe malurile Begăi are activitatea suspendată pentru 30 de zile. Anunțul a fost făcut de primarul Dominic Fritz.

”Am semnat încă o dispoziție de suspendare a activității pe 30 zile a unui club de pe malul Begăi.

E doar unul din pașii mulți ai campaniei noastre de a recupera aproape 11 hectare de domeniu public care a fost și este exploatat ilegal și fără să aducă niciun venit bugetului local. Cazul acesta este unul dintre cele mai halucinante. Este vorba de un teren al orașului de aproape 5.800 mp pe care funcționează un club privat. Nu există un contract de concesiune al terenului. Nu există o autorizație de construire pentru clădirile ridicate pe teren. Nu există o autorizație de funcționare pentru activități comerciale. Și totuși, în zona zero a Timișoarei, a funcționat nederanjat de ani de zile. Cum a fost posibil așa ceva, cine a închis ochii, sper să găsim și la asta un răspuns…”, spune Fritz.

Primarul nu a menționat numele clubului, dar se pare că este vorba despre Gatsby Social Club.

Primarul mai spune că Poliția Locală și primăria au somat și amendat clubul de mai multe ori.

”Noi am somat și amendat clubul conform legii de repetate ori. A continuat să sfideze și Poliția Locală și Primăria, așa că acum am aplicat sancțiunea de suspendare a activității pe 30 de zile (perioadă maximă permisă de lege). Vom continua să ne folosim de toate pârghiile legale pe care le avem la dispoziție, chiar dacă e o luptă lungă.

Cu această campanie îi susținem pe toți cei din domeniul ospitalității care respectă legea și care contribuie corect la bugetul comunității. Voi continua această luptă de recuperare și valorificare corectă a patrimoniului orașului, fără teamă de cei care până acum au avut protecție și privilegii”, spune primarul Timișoarei.

Comentarii

comentarii