Acasă Turism Un ”Colț de Rai”, în apropiere de Timișoara

Un ”Colț de Rai”, în apropiere de Timișoara

DISTRIBUIȚI

DSC 0258Complexul COLŢ DE RAI, situat în comuna cărăşeană Dognecea, este locul perfect pentru petrecerea câtorva zile sau doar ore, cât să vă linişti sufletul în decorul toamnei care creează un peisaj nemaiîntâlnit. Pădurea-şi schimbă straiele de vară în arămiul dătător de linişte, iar lacul din apropierea pensiunii întregesşte peisajul reconfortant străjuit de Munţii Dognecei.
Sunt atracţii binevenite pentru bănăţenii care caută un strop de linişte şi de sănătate.
Aerul ozonat din Munţii Dognecei este comparabil cu cel al unei staţiuni balneoclimaterice.
Situată chiar pe malul Lacului Mare, pensiunea COLŢ DE RAI are de camere duble, elegante, cu dotări de nivel european, camerele dispun de grupuri sanitare proprii şi cablu TV, dar puteţi alege să vă cazaţi şi în cabane de lemn, în care puteţi petrece o noapte liniştită. Gazdele primitoare organizează pentru dumneavoastră diferite activităţi pentru a va transforma şederea într-una de neuitat.
Hotelul dispune de 4 camere duble, 4 camere cu jacuzzi şi 2 camere cu 8, respectiv 10 locuri.
Ziua nu vă veţi plictisi, pentru că vă puteţi petrece timpul liber apelând la mijloacele de agrement : caiace, hidrobiciclete, bărci precum şi tobogane acvatice.
Complexul dispune şi de un restaurant cu specific românesc şi internaţional, de la tradiţionalele mâncăruri gustoase ale locului, sarmale sau tocană cu mămăliguţă, friptură şi grătare de pui sau porc cu garnituri şi murături de casă, dulciuri făcute în bucătăria proprie de cofetari iscusiţi, până la mâncărurile italieneşti sau din alte spaţii geografice ale gastronomiei.
La cerere, restaurantul poate fi rezervat pentru diferite evenimente şi pot fi organizate mese festive, la o capacitate de 100 de locuri.
Pentru iubitorii de drumeţii, puteţi vizita în apropierea pensiunii Muzeul de Locomotive din Reşiţa, Muzeul Banatului Montan din Reşiţa sau Mănăstirea Călugăra din Ciclova Montană.
Zona are o istorie bogată. Aici a fost exploatarea primei mine de cupru Simon&Juda şi a topitoriei de metale neferoase care a funcţionat până la sfârşitul secolului al XIX-lea. De asemenea, Lacul cu Nuferi sau pădurile de brazi sunt zone cunoscute şi frecventate încă de pe vremea împărătesei Maria Tereza.

Comentarii

comentarii