Acasă Monden/Lifestyle Un concept nou şi original: realityclub, în viaţa de noapte a Timişoarei

Un concept nou şi original: realityclub, în viaţa de noapte a Timişoarei

DISTRIBUIȚI

FOTO

Luna se ondulează în semicerc deasupra Timişoarei. Îşi spală profilul în ochiul de sticlă al Begăi. E aproape miezul nopţii, iar clipele se dilată în intensitate. Alexander ajunge la timp la XO Cocktail Club ca să îşi surprindă iubita în compania prietenilor, dar şi a câtorva necunoscuţi interesanţi. 

O sărută pe Rozsa şi le zâmbeşte celorlalţi cât să nu pară nepoliticos. De sub părul blond, ochii lui studiază chipurile; i-a mai văzut pe toţi în alte colţuri de paradis. “Am comandat băuturi, îi spune iubita sa, suntem prea tăcuţi!”. Îmbrăcată în roşu aprins, prietena Rozsei aprobă din cap, apoi îşi prezintă noua cunoştinţă. “Vă ştiţi? El e Andy”, spune Adela. Alexander fierbe când Andy îi strânge mâna iubitei sale. E totuşi prea devreme să devin gelos, se gândeşte el. Între timp băuturile umplu masa. Revista rămâne uitată lângă pahare – poveştile nu se mai citesc, ci se spun în timp real. Alături, Tanita râde cu Andrei. Nu se cunosc de mult timp, însă îşi şoptesc secrete dulci. “Ţi-ar plăcea ca la sfârşit să plecăm împreună de aici?” pare să o întrebe Andrei cu privirea. Tanita se lasă gâdilată de ochii lui, însă nu ştie să citească gânduri. Încă…

Paharele se buşesc ca maşinuţele. Cheers! Cei şaşe ciocnesc şi sorb licorile, iar DJ-ul ridică volumul la boxe. Tinereţea lor croşetează dorinţe fără lacrimi. Fumul parfumat îi agită, lumea rea se dă de trei ori peste cap şi se transformă în zână. Mai sunt multe ore până când soarele va şterge noapte cu buretele. Mai sunt multe de spus şi de făcut în eleganta lume XO 90210. “Ce se va întâmpla în continuare? Cine se va îndrăgosti? Cine va răni pe cine? Aflaţi, în primul episod XO 90210, la XO Cocktail Club un concept 100% original: realityclub, vineri, 20 aprilie”, este îndemnul organizatorilor.
{vsig}galerie/realityClub2{/vsig}

Comentarii

comentarii