Acasă Eveniment Un controversat om de afaceri oferă o recompensă de 100.000 de euro...

Un controversat om de afaceri oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru a afla cine i-a incendiat un Porsche Cayenne

DISTRIBUIȚI

Un afacerist controversat din Sântandrei oferă o recompensă uriașă pentru a afla cine i-a incendiat autoturismul de lux. Bărbatul, despre care presa locală scrie că ar fi avut și legături cu interlopii, Mihai Borciu, oferă acum 100.000 de euro celui care îi spune cine a comandat atacul asupra bolidului său.

“oricui” îi oferă informaţii care să ducă la identificarea celui care “a indrăznit să atenteze” la un bun de-al său, inclusiv a persoanei trimise să pună în executare comanda.

„Îl asigur că nu va avea nicio repercusiune din partea mea sau a organelor de poliţie”, adaugă afaceristul bihorean, într-un mail transmis redacţiei Bihoreanul.

Omul de afaceri a ținut, de asemenea, să menționeze că va plăti uriaşa recompensă doar pentru că vrea să afle cine e “cel care a îndrăznit să creadă că-i poate face rău”, subliniind că nu face asta pentru că vrea să se răzbune.

Reacția omului de afaceri vinde după ce persoane neidentificate au încercat să incendieze una dintre maşinile deținute de acesta. Vorbim despre un Porsche Cayenne. Incidentul s-a produs în noaptea de 9 spre 10 aprilie, după miezul nopții.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum atacatorul a stropit cu benzină maşina parcată în faţa vilei în care locuieşte familia afaceristului, iar apoi a lăsat sticla cu combustibil, cu fitilul aprins, pe plafonul bolidului.

Incendiul a fost văzut din timp şi a fost stins înainte să ajungă pompierii, focul distrugând doar o parte din plafon şi o aripă a autoturismului.

În prezent, cazul se află în ancheta poliţiei bihorene care încearcă să îi descopere pe vinovați.

Comentarii

comentarii