Acasă Eveniment Un copil a sunat la 112 şi a anunţat că pe Aeroportul...

Un copil a sunat la 112 şi a anunţat că pe Aeroportul din Timişoara ar fi plasată o bombă

364
DISTRIBUIȚI

O persoană necunoscută, cel mai probabil un copil, a sunat, sâmbătă, la numărul de urgenţă 112, anunţând că pe Aeroportul "Traian Vuia" din Timişoara ar fi plasată o bombă, însă alarma a fost falsă, transmite corespondentul NewsIn.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Timiş a declarat, sâmbătă, corespondentului NewsIn, că la faţa locului nu s-a deplasat nicio echipă formată din poliţişti.
"A sunat la 112 o persoană care se pare că ar fi un copil şi a spus că este plasată o bombă în incinta aeroportului din Timişoara. Din primele verificări s-a stabilit că este vorba de o alarmă falsă, nemaifiind nevoie ca forţele de ordine să intervină. În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanei care a efectuat apelul”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Marinela Apostolache.
De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat, Sindia Vlaia, a declarat că pompierii nu s-au deplasat la faţa locului. „Nu am fost solicitaţi să intervenim la aeroport”, a declarat Sindia Vlaia.

Comentarii

comentarii