Acasă Actualitate Un copil sub un an și 5 tineri cu vârste între 18...

Un copil sub un an și 5 tineri cu vârste între 18 și 24 de ani, nevaccinați, au murit din cauza COVID, în ultimele 24 de ore

DISTRIBUIȚI

Un bebeluș și 5 tineri sunt printre pacienții COVID care au murit în ultimele 24 de ore, în ziua cu cel mai mare număr de decese de la începutul pandemiei, 331. Niciunul dintre cei 5 nu era vaccinat, iar doi dintre ei nu aveau nici alte boli.

Decesul raportat la grupa de vârstă 0-9 ani este al unui băiețel din județul Suceava, cu vârsta sub un an, care prezenta comorbidități, potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică.

Decesele de la categoria de vârstă 10-19 ani sunt ale unui tînăr din județul Ialomița, în vârstă de 18 ani, nevaccinat, care prezenta comorbidități, respectiv un tânăr din județul Harghita, în vârstă de 19 ani, nevaccinat, care prezenta comorbidități.

La grupa de vârstă 20-29 de ani au fost înregistrate trei decese. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 20 de ani, din Caraș-Severin, nevaccinat, care prezenta comorbidități, un bărbat în vârstă de 24 de ani, din județul Vâlcea, nevaccinat, care nu prezenta comorbidități, și un bărbat în vârstă de 23 de ani, din județul Bihor, nevaccinat, care nu prezenta comorbidități.

Comentarii

comentarii